Onze paarden & ponys

Flash

Flash is een leuke all-round KWPN ruin. Met een stokmaat van 1.72m behoort hij tot één van de grotere paarden van stal. Flash is geschikt voor de ervaren ruiter. Ideaal paard voor dressuur of springen.

● Leeftijd: 7 jaar (2010)
● Geslacht: Ruin
● Stokmaat: 1.72 m
● Kleur: Bruin

Jitske

● Leeftijd: 3 jaar (2014)
● Geslacht: Merrie
● Stokmaat: 1.54
● Kleur: Zwart

Jitske is een prachtige jonge merrie, fries x halflinger. Jitske is net zadelmak, en geschikt voor de ervaren ruiter.

Femke

Leeftijd: 14 jaar (2003) ●
Geslacht: Merrie ●
Stokmaat: 1.54 m ●
Kleur: Zwartbruin ●

Femke is een 14-jarige halve friese merrie met een stokmaat van 1.54 m. Femke is geschikt voor iedere ruiter. Tevens wordt zij ingezet tijdens de voltige lessen en verjaardagsfeestjes.

James

● Leeftijd: 22 jaar (1995)
● Geslacht: Ruin
● Stokmaat: 1.62 m
● Kleur: Zwartbruin

James is een superlieve, brave ruin met een stokmaat van 1.62 m. James heeft voorheen dressuur wedstrijden gelopen en wordt nu ingezet tijdens de manege lessen voor beginnende en ervaren ruiters. Wordt gebruikt voor zowel dressuur, buitenritten en western lessen.

Mr. Ted

Leeftijd: 10 jaar (2007) ●
Geslacht: Ruin ●
Stokmaat: 1.50 m ●
Kleur: Palamino ●

Mr. Ted is een tienjarige halflinger ruin. Mr. Ted is geschikt voor de ervaren ruiter en word ingezet voor zowel dressuur, springen als western lessen.

Debbani

● Leeftijd: 4 jaar (2013)
● Geslacht: Merrie
● Stokmaat: 1.54 m
● Kleur: Grijsbont

Debbani is een superleuke jonge fries x KWPN merrie. Debbani is superbraaf, leert snel en is geschikt voor de gemiddelde ruiter. Zij wordt ingezet voor de dressuurlessen, buitenritten en western lessen.

Rakker

Leeftijd: 11 jaar (2006) ●
Geslacht: Ruin ●
Stokmaat: 1.38 m ●
Kleur: Bruinbont ●

Rakker is een superfijne pony, zowel qua omgang als onder het zadel. Rakker is all-round inzetbaar en geschikt voor iedere ruiter.

Felix

● Leeftijd: 18 jaar (1999)
● Geslacht: Ruin
● Stokmaat: 1.45 m
● Kleur: Bruin

Felix is een brave pony die ook vaak op zaterdag tijdens de half uurs lesjes ingezet wordt. Met een stokmaat van 1.45 m is Felix één van de grotere pony’s. Felix loopt al vanaf zijn 3e jaar bij ons op de manege.

Robbedoes

Leeftijd: 17 jaar (2000) ●
Geslacht: Ruin ●
Stokmaat: 1.35 m ●
Kleur: Palomino ●

Robbedoes is een échte kinderpony waar iedereen op leert paardrijden. Robbedoes wordt ingezet bij beginners-lessen en lessen voor mensen met een beperking, vanwege zijn brave karakter.

Penottie

● Leeftijd: 23 jaar (1994)
● Geslacht: Merrie
● Stokmaat: 1.52 m
● Kleur: Appaloosa

Penottie is een brave NRPS merrie met een stokmaat van 1.52 m. Penottie is all-round inzetbaar en geschikt voor zowel ervaren als onervaren ruiters.

Ringo

Leeftijd: 16 (2001) ●
Geslacht: Ruin ●
Stokmaat: 1.47 m. ●
Kleur: Appaloosa ●

Ringo is een 16 jarige appaloosa ruin met een stokmaat van 1.45 m. Qua karakter is hij superbraaf en wordt ingezet tijdens western lessen, dressuurlessen en buitenritten.

Floor

● Leeftijd: 10 jaar (2007)
● Geslacht: Merrie
● Stokmaat: 1.37 m.
● Kleur: Schimmel

Floor is een lieve grote C-pony met een ontzettend braaf karakter. Floor rijdt mee in de beginners lessen op zaterdag en tijdens de lessen voor mensen met een beperking. Verder is Floor all-round inzetbaar voor de springlessen, dressuurlessen en buitenritten.

Pebbles

Leeftijd: 8 jaar (2009) ●
Geslacht: Merrie ●
Stokmaat: 1.37. m ●
Kleur: Vos ●

Pebbles is een 8 jarige grote C-pony. Pebbles is een lieve pony, maar kan soms ook een klein beetje ondeugend zijn. Dit boefje is wel een echte kindervriend.

Tara

● Leeftijd: 20 jaar
● Geslacht: Merrie
● Stokmaat: 1.05 m.
● Kleur: Appaloosa

Tara is een supermakke A-pony die veelal wordt ingezet tijdens kinderlessen en verjaardagsfeestjes. Daarnaast is zij ook een ideale wandelpony voor de allerkleinsten.

Loes

Leeftijd: 10 jaar (2007) ●
Geslacht: Merrie ●
Stokmaat: 1.10 m ●
Kleur: Appaloosa ●

Loes is de dochter van Tara. Zij hebben qua karakter dan ook veel overeen. Ook Loes wordt gebruikt tijdens de kinderlessen en verjaardagsfeestjes. Dit familie duo delen dan ook samen een stal.

Boy

● Leeftijd: 11 jaar (2006)
● Geslacht: Ruin|
● Stokmaat: 1.24 m.
● Kleur: Schimmel

Boy is een leuke schimmel die door iedereen gereden kan worden. Zowel buitenritten als springlessen vindt Boy ontzettend leuk! Boy is dan ook een echte kinderpony.

Speedy

Leeftijd: 19 jaar (1998) ●
Geslacht: Ruin ●
Stokmaat: 1.10 m. ●
Kleur: Vos ●

Zoals zijn naam al doet vermoeden, kan Speedy soms erg snel zijn. Desondanks is Speedy wel een echte kinderpony. Hij is braaf en lief qua karakter, maar zeker niet langzaam!

Zazoe

● Leeftijd: 6 jaar (2011)
● Geslacht: Merrie|
● Stokmaat: 1.56 m.
● Kleur: Bruin-bont

Zazoe is een mooie, jonge bruin-bonte merrie. Ze is inmiddels ruim een half jaar onder het zadel. Zazoe is geschikt voor de ervaren ruiter. Verder is ze erg braaf in omgang en vindt ze buitenritten erg leuk.