Onze paarden & ponys

Flash

Flash is een leuke all-round KWPN ruin. Met een stokmaat van 1.72m behoort hij tot één van de grotere paarden van stal. Flash is geschikt voor de ervaren ruiter. Ideaal paard voor dressuur of springen.

● Geboren:2012
● Geslacht: Ruin
● Stokmaat: 1.72 m
● Kleur: Bruin

Fayo

● Geboren: 2011
● Geslacht: Ruin
● Stokmaat: 1.54
● Kleur: Bont

Fayo is een prachtige bonte ruin. En is één echte allrounder Fayo wordt ingezet van buitenritten tot de springlessen. En heeft een hartje van goud.

Dino

● Geboren: 2008
● Geslacht: Ruin
● Stokmaat: 1.67m
● Kleur: Zwartbruin

Dino is een superlieve, brave ruin met een stokmaat van 1.67 m. Dino heeft voorheen dressuur wedstrijden gelopen en wordt nu ingezet tijdens de manege lessen en buitenritten.

Mr. Ted

Geboren: 2007 ●
Geslacht: Ruin ●
Stokmaat: 1.50 m ●
Kleur: Vos ●

Mr. Ted is een  halflinger ruin. Mr. Ted is geschikt voor zowel de ervaren ruiter als de onervaren ruiter en word ingezet voor zowel dressuur en springen lessen.

Debbani

● Geboren: 2013
● Geslacht: Merrie
● Stokmaat: 1.54 m
● Kleur: Grijsbont

Debbani is een superleuke jonge fries x KWPN merrie. Debbani is superbraaf, leert snel en is geschikt voor de gemiddelde ruiter. Zij wordt ingezet voor de dressuurlessen en buitenritten. Debbani geniet ook van alle aandacht die ze krijgt van iedereen!

Rakker

Geboren: 2006●
Geslacht: Ruin ●
Stokmaat: 1.38 m ●
Kleur: Bruinbont ●

Rakker is een superfijne pony, zowel qua omgang als onder het zadel. Rakker is all-round inzetbaar en geschikt voor iedere ruiter.

Felix

● Geboren: 1999
● Geslacht: Ruin
● Stokmaat: 1.45 m
● Kleur: Bruin

Felix is een brave pony die ook vaak op zaterdag tijdens de half uurs lesjes ingezet wordt. Met een stokmaat van 1.45 m is Felix één van de grotere pony’s. Felix loopt al vanaf zijn 3e jaar bij ons op de manege.

Hobella

Geslacht: Merrie ●
Stokmaat: 1.44 ●
Kleur: Bruin ●

Hobella is één bruine merrie met een stokmaat van 1.44m. Qua karakter is zij superbraaf en wordt ingezet tijdens springlessen, dressuurlessen en buitenritten.

Floor

● Geslacht: Merrie
● Stokmaat: 1.37 m
● Kleur: Schimmel

Floor is een lieve grote C-pony met een ontzettend braaf karakter. Floor rijdt mee in de beginners lessen op zaterdag en tijdens de lessen voor mensen met een beperking. Verder is Floor all-round inzetbaar voor de springlessen, dressuurlessen en buitenritten.

Pebbles

Geboren: 2009 ●
Geslacht: Merrie ●
Stokmaat: 1.37. m ●
Kleur: Vos ●

Pebbles is een 8 jarige grote C-pony. Pebbles is een lieve pony, maar kan soms ook een klein beetje ondeugend zijn. Dit boefje is wel een echte kindervriend.

Crazy

● Geboren: 2017
● Geslacht: Merrie
● Stokmaat: 1.32
● Kleur: Schimmel

Crazy is een leuke schimmel die door iedereen gereden kan worden. Zowel buitenritten als springlessen vindt Crazy ontzettend leuk! Crazy vindt het ook erg leuk om voor de menkar te lopen! Crazy is dan ook een echte kinderpony. Vele kinderen hebben al leren paardrijden op Crazy!

Di caprio

Geboren: 2002●
Geslacht: Ruin ●
Stokmaat: 1.17m. ●
Kleur: Valk ●

Di caprio is één echte kinderpony en wordt dan ook veel ingezet tijdens de kinderlessen. Maar Di caprio vindt het ook heel leuk om te mennen en mag graag voor de menkar staan. Kortom één echte allrounder.

Zazoe

● Geboren: 2011
● Geslacht: Merrie
● Stokmaat: 1.56 m.
● Kleur: Bruin-bont

Zazoe is een mooie, bruin-bonte merrie. Verder is ze erg braaf in omgang en vindt ze buitenritten erg leuk.